Hällefors kommuns logotyp
pihlskolans logotyp
Träd i flera färger med texten Pihlskolan till höger

#Taggad2023 arrangeras den 27-29 januari 2023 

Under tre dagar skapas en mötesplats, en fest där alla kan mötas, en plats för spännande samtal om livet, ett andningshål bortanför bruset som fyller vardagen.

Föreningsliv, kulturaktörer, organisationer och näringsliv samt andra som vill bidra till en ljusfest i vintermörkret bjuds in att medverka. Det kommer bland annat att bjudas på raketuppskjutning, dans från Berlin och cirkusartister. Boka redan nu in invigningen fredag den 27:e januari kl. 18.00.

Evenemanget Taggad vill visa att glesbygden är en fantastisk plats att leva på och festen blir ett avbrott i vardagen, ett magiskt inslag i vinternatten. En plats att vara stolt över.

Hällefors - en fantastisk plats
" Det knakar och susar i Bergslagsskogarna, det brinner en eld. På avstånd hörs sånger från förr, det ligger förväntan i luften. I nästa stund exploderar festen ut i en orkan av sprudlande glädje, musikaliska upptåg, berörande upplevelser, välsmakande smakupplevelser och inspirerande dans i en salig blandning. Ni kommer att möta såväl tillresta som lokala artister, alla med en vilja att förmedla något till er. "

Vill du vara med i evenemnaget kontakta:
Enar Karlsson: enar.karlsson@hellefors.se
Alf Wikström: alf.wikstrom@studieframjandet.se