Hällefors kommuns logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Underhållning på Bergslagens bokloppis och visning av Bergslagens Visitor Center

Det blir framträdande på Trotylscenen 14.00 varje dag det är öppet på bokloppis samt en visning av Bergslagens Visitor Center 15.00. Bokloppis är öppet lördagar och söndagar 29 juni–11 augusti 10–16. Lankälvskatedralen har alltid öppet för ett besök.

Lördagen den 29 juni intar Melinda Elmbark Trotylscenen på Bokloppis. Hon kommer bjuda på egna låtar från sina tre album som ni hittar på spotify, samt coverlåtar.

Söndagen den 30 juni är det underhållning med Stefan Jansson och Ola Jansson med delar ur revyföreställningen "Ideligen, ideligen" som är en summering av Stefans 30 år på scen.

Lördagen den 6 juli uppträder Madeleine Östlund med "Lek med luft och drömmar" – En annorlunda solokonsert. Jazz, poesi och rörelse. OBS! Programmet sker i Galleriet!

Söndagen den 7 juli är det underhållning med Eerie Cats – Syskonband på tre som skriver egen musik i genrerna indie, rock och pop.

Lördagen den 13 juli spelar och sjunger Kulturskolans sommarband – Kulturskolans sommarband är ett band som består av feriearbetare från Hällefors kulturskola.

Söndagen 14 juli är det underhållning med Hälleforsgruppen "Black roses in the Dark" – Gruppen har rötterna i rock men det blir en överraskning vad de bjuder på

Lördagen den 20 juli sjunger Susanne Andersson – Från schlager till visa. Det blir gammalt, nytt och hennes egna låtar.

Söndagen den 21 juli uppträder Ronja och Linda Skaret – De bjuder på sina favoritsånger.

Lördagen den 27 juli uppträder Helena Sandell och Matias Gustavsson – Något blir nog ungefär som vi tänkt och resten blir som det blir med fiol, cello, sång och dans.

Söndagen den 28 juli får du uppleva improvisation musik och poesi med Annika Göran och Erik Andersson – Utvidgning och inveckling: ett avskalat, musiskt utforskande utan garantier.

Lördagen den 3 augusti blir det musik med Anders Sisters – "Gammalt och nytt i frisk musikalisk dräkt". Körsång och gitarr.

Söndagen 4 augusti spelar jazzpianotrion EHM –Jazzpianotrion EHM bjuder på musik ur standardrepertoaren. Holger Schellwat trummor, Michael Olsson kontrabas, Erik Andersson piano.

Lördagen den 10 augusti är det underhållning med Sven Brekhof Eriksson – Visor, blues och revy. Andras låtar med egna texter. Om att försöka leva i vår mer komplicerade värld.

Söndagen den 11 augusti Instinctive Meditation with Chris Vourenkamp. An afternoon with poetry, song and a light, brief guided journey inward.

Plats: Södra Hyttan, Hjulsjö
Arrangör: Södra HyttOmrådets Ideella Förening SHOIF och Bredsjö KulturKooperativ
Mer info: bokloppis.se

Senast uppdaterad