Hällefors kommuns logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Delta i Hällefors Biblioteks utställning om Skolminnen

Minns du din skoltid? I augusti har du chansen att återuppleva och dela dina minnen i en utställning på Hällefors Bibliotek. Vi efterlyser dina skolminnen.

Mellan den 15 och 29 augusti visar Hällefors Bibliotek en utställning om skolminnen, producerad av Klockarhagsskolans skolbibliotekarie Maria Nyman i samarbete med Hällefors Bibliotek. Här kommer du få se ”skatter” från Klockarhagsskolans källare och läsa om tidigare elevers upplevelser och minnen från skoltiden.

Bidra med ett minne

Vi vill gärna att du bidrar med dina egna minnen, gärna från någon skola i Hällefors kommun. Var med och gör utställningen levande genom att skicka in dina berättelser. Bidragen kommer att sammanställas i ett häfte och vara ett komplement till utställningen.

Berätta om dina roligaste stunder, hur lektionerna gick till, vad ni gjorde på rasterna, eller en särskild händelse eller person som var viktig för dig. Oavsett om ditt bästa eller värsta minne från skoltiden, vill vi höra din historia. Du kan skriva några rader eller flera sidor – alla minnen är välkomna!

Ditt bidrag behövs senast 5 augusti

Skicka in din berättelse senast den 5 augusti till: maria.nyman@edu.hellefors.se eller lägg det i en låda på Hällefors Bibliotek.

Bli en del av denna nostalgiska resa genom Hällefors skolhistoria!