Samlad information kring Covid-19
Vad Hällefors kommun gör och vad du själv kan göra för att begränsa smitt­spridningen av corona­viruset.

Hällefors kommuns logotyp
pihlskolans logotyp
Hällefors kommuns logotyp

Nyheter

På den här sidan presenteras Pihlskolans nyheter.

 • Studenten på Pihlskolan


  Våra studenter har fått information och förhållningsregler att ta med hem till sina anhöriga.För att våra studenter trots pandemin ska få möjlighet att fira sin student, kommer årets utspring för studenterna på Pihlskolan att firas tillsammans med ett begränsat antal föranmälda närstående. Inga studentflak får förekomma. Vi ber alla acceptera det och hoppas att fler ska kunna vara delaktiga i nästa års studentfirande. Studenterna har fått all information och det är inte möjligt för utomstående att anmäla sig.
 • Skolavslutning


  Den 11/6 är det skolavslutning på PihlskolanAvslutningen hålls klassvis. Vi önskar alla våra elever ett trevligt sommarlov! Välkomna åter i augusti.
 • Kontaktinformation semesterveckorna 27-30


  Under veckorna 27-30 har expeditionen begränsad bemanning. Administrativa frågor besvaras gärna före eller efter semesterperioden, men brådskande ärenden besvaras under perioden.Gäller din fråga busskort? Om du ska studera på Pihlskolan får du ditt busskort i samband med skolstart. Om du ska studera i Örebro får du ditt busskort på din skola i Örebro. Om du ska studera utanför Örebro län kan du hämta ditt busskort på Pihlskolan tidigast v 32.Om ditt ärende är brådskande och du inte hittar svar på din fråga här på hemsidan kan du kontakta följande personer:v.27 Rektor Greta Hidén greta.hiden@hellefors.se
  v.28-29 SYV Anna Åsling anna.asling@hellefors.se
  v.30 Biträdande rektor lindamarie.brandt@hellefors.se
  Trevlig sommar önskar Philskolan!

Sidan är uppdaterad

Hällefors kommun, Sikforsvägen 15, 712 83 Hällefors | 0591-641 00 | org.nr: 212000-1942 | kommun@hellefors.se