Hällefors kommuns logotyp
engelsk
Finsk
hus

Anmälan till aktiviteter på sommarlovet 2019

Fotbollsskola

14 juni till 14 augusti är det sommarlov och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Ni som förening eller annan aktör kan vara  med och bidra till att barn och ungdomar i Hällefors kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter på sommar­lovet. Kommunen kommer att sammanställa ett sommarlovsprogram med alla aktiviteter som är gratis!

Vill ni ha med er aktivitet i programmet?

Fyll då i formuläret nedan. Vi behöver ha er anmälan senast måndag 3 juni. Programmet kommer att läggas ut på hellefors.se och kommunens Facebooksida samt finnas att hämta på biblioteken och kommunhuset.


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att
kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskydd@hellefors.se.

Tillsynsmyndighet är Datainspektionen.

Kontakt

Kicki Johansson, kultur- och fritidschef Telefon: 0591-641 42
E-post: kicki.johansson@hellefors.se

Hällefors kommun, Sikforsvägen 15, 712 83 Hällefors | 0591-641 00 | org.nr: 212000-1942 | kommun@hellefors.se