Anmälan till aktiviteter på sommarlovet 2021

12 juni börjar sommarlovet och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Föreningar och andra aktörer kan vara  med och bidra till att barn och ungdomar i Hällefors kommun erbjuds ett rikt utbud av aktiviteter på sommar­lovet 12 juni till 22 augusti. Kommunen kommer att sammanställa ett sommarlovs­program med alla aktiviteter som är gratis!

Flickor dansar på en äng

Ansökan om Hällefors kommuns bidrag till sommarlovs­aktiviteter 2021

Vill ni ha med er aktivitet i programmet?

Kommunen behöver ha anmälan senast måndag 31 maj. Programmet kommer att läggas ut på hellefors.se och kommunens Facebooksida samt finnas att hämta på biblioteken, kulturskolan och kommunkontoret i Formens Hus. Alla fält med * är obligatoriska.

Kommunens Facebooksida


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år
Behövs anmälan till aktiviteten * (obligatorisk)
Behövs anmälan till aktivitetenexempel: behövs något tas med, kostar det något eller är det gratis

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@sb-bergslagen.se.

Tillsynsmyndighet är Integritetsskyddsmyndigheten.

Kontakt

Kicki Johansson, kultur- och fritidschef Telefon: 0591-641 42
E-post: kicki.johansson@hellefors.se

Sidan är uppdaterad 4/5 2021 09.57.02