Hällefors kommuns logotyp
engelsk
Finsk

Anmälan till aktiviteter på sportlovet 2020

Kälke och pulkaåkare

Vecka 8, 17–21 februari, är det sportlov och alla skolbarn och ungdomar är lediga. Vi hoppas att föreningar och övriga arrangörer kan och vill ställa upp med intressanta och roliga aktiviteter för kommunens barn och ungdomar under sportlovet.

Vill du som förening eller annan arrangör ha med din aktivitet i lovprogrammet?

Fyll i rutorna och skicka formuläret nedan. Alla fält med * är obligatoriska. Sportlovsprogrammet kommer att finnas tillgängligt på kommunens webbplats och Facebook. Vill du ha programmet i pappersformat kan den hämtas i kommunhuset, bowlinghallen, kulturskolan och på biblioteken.
Vi vill ha din anmälan senast tisdag 4 februari.


Kontaktuppgifterexempel: 7-10 år, alla, barn upp till 12 år
Behövs anmälan till aktiviteten * (obligatorisk)
Behövs anmälan till aktivitetenexempel: behövs något tas med, kostar det något eller är det gratis

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att
kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Du når vårt dataskyddsombud på dataskydd@lindesberg.se.

Tillsynsmyndighet är Datainspektionen.

Hällefors kommun, Sikforsvägen 15, 712 83 Hällefors | 0591-641 00 | org.nr: 212000-1942 | kommun@hellefors.se