Boka idrottshall

Det är enheten kultur och fritid som ansvarar för uthyrningen av alla kommunala idrottshallar.

Hyrpriser

Det kostar 100 kronor per timme i Kronhagskolan, Grythyttans skola och halvsal i sporthallen. Helsal i sporthallen kostar 200 kronor per timme. För grupper som uteslutande vänder sig till barn och ungdomar under 20 år är det avgiftsfritt.

Tillgänglighet

Måndag till fredag är Sporthallen och Grythyttans gymnastikhall bokningsbara klockan 16.00–22.00 och Kronhagens gymnastikhall är bokningsbar klockan 09.00–22.00. Lördag och söndag är det bokningsbart klockan 09.00–22.00

Dokument

Webbformulär för bokning av kommunens idrottshallar

* = obligatoriskt att fylla i

Information
BU = Barn och ungdomar under 20 år. V = Vuxen verksamhet 20 år och äldre. Kryssa i vilken ålder det är på gruppen/laget (BU eller V). Antal deltagare = beräknat antal deltagare/gång.


Ålder  * (obligatorisk)
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
Ålder

Ålder
ÅlderKontakt

Alla bokningar, förfrågningar med mera som avser idrottshallarna Sporthallen, Kronhagsskolan och Grythyttans skola.

E-post: fritidsbokningen@hellefors.se
Telefon: 0591-644 66

Behandling av personuppgifter

Hällefors kommun behöver dina personuppgifter som din förenings kontaktperson för att kunna besluta om bidrag och stipendier, nå ut med information, bjuda in till föreningsaktiviteter och föreningsträffar.

Hällefors kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Dina person­uppgifter kommer att sparas hos kommunen i enlighet med gällande lagstiftning, vilket ibland innebär att personuppgifter sparas för all framtid.

Hällefors kommun kommer att dela dina personuppgifter vid förfrågningar från allmänheten, mass­media (tidningar, radio, tv) och till olika bidragsgivare vid redovisningar av utbetalda föreningsbidrag.

Personuppgiftsansvarig är kommunstyrelsen. Om du vill ha information om de uppgifter Hällefors kommun har om dig, begära rättelse, lämna invändningar eller annat, har du rätt att kontakta kommunen. Enklast görs det på kommun@hellefors.se.

Läs mer om Hällefors kommuns hantering av personuppgifter på hellefors.se/gdpr

Sidan är uppdaterad