Skridskoåkning

I Hällefors kommun har du möjlighet att åka skridskor såväl inne som ute.

Ishockeyspelare spelar match

Mer El Arena

Allmänhetens skridskoåkning i ishallen är gratis och öppen för alla som vill åka skridskor. Under vinterhalvåret har ishallen särskilda öppettider som i regel startar i början av oktober och slutar  i slutet på mars. Vissa tider är med klubba och vissa utan klubba.

Istider allmänhetens åkning i ishallen

På Hällevi idrottsplats finns en spolad plan under vinterhalvåret när vädret tillåter. Isbanan är till för allmänheten och har inga begränsade åktider. Hällefors kommuns arbetsmarknadsenhet förvaltar den, telefon 0591-641 58. 

I början av 2015 döptes ishallen till Mer el Arena. Idag finns många aktiva som tränar och spelar i hallen. Den disponeras dagtid av skolorna och det finns möjlighet till allmänhetens åkning. Ishallen ägs och förvaltas av Hällefors Ishockeyklubb genom kommunalt driftbidrag. För mer information kontakta föreningen via telefon 0591-100 40.

Hällefors Ishockeyklubb 

På Grythyttans idrottsplats spolas det is på vinterhalvåret som används av skolan och allmänheten. Idrottsplatsen förvaltas av Grythyttans Idrottsförening genom driftbidrag från kommunen.

Grythyttans Idrottsförening 

Sidan är uppdaterad