Kock - Ansökan stängd
Yrkesvuxutbildning inom restaurang ges med två möjliga inriktningar: kock eller servering och drycker. Det är en komplett yrkesutbildning till kock eller servitör som innehåller både praktiska och teoretiska studier samt APL, arbetsplatsförlagt lärande.
Utbildningen pågår på heltid under två terminer och omfattar 800 poäng. Den ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att bli anställningsbar för ett arbete inom restaurang- eller livsmedelsbranschen. Vi har en god och nära samverkan med branschen och under din studietid kommer du att få möjlighet att göra APL (arbetsplatsförlagd utbildning) på restauranger i vårt närområde. Efterfrågan på arbetskraft är stor. Studietakt 100%.
Utbildningen innehåller studier inom hygien, livsmedelskunskap, näringslära, branschkunskap och matlagning. Efter utbildningen kan du arbeta som kock.
Kursstart
Utbildningen startar 2024-08-26. Utbildningen slutar 2025-06-02. Om antalet behöriga sökande är för få kan utbildningen bli inställd.
Ansökan
Ansökan öppnar 2024-02-16. Ansökan stänger 2024-05-31. Frisök Örebro län.
Ansökningsblankett till restaurang- och livsmedelsutbildning Pdf, 249.6 kB.